Έκθεση με τίτλο «Drama – Kavala Art Walk 2018»

Ο Δήμος Δράμας, ο Δήμος Καβάλας, η ΔΕΚΠΟΤΑ, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και τεχνών Καβάλας διοργανώνουν έκθεση με τίτλο «Drama Kavala Art Work 2018 4ος Καλλιτεχνικός Μάιος». 22 εικαστικοί καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Καβάλα και την Δράμα παρουσιάζουν στο φιλότεχνο κοινό των δύο πόλεων τις δημιουργίες τους. Στην έκθεση συνυπάρχουν ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές, κόμικ και video art. Μια πληθώρα διαφορετικών καλλιτεχνικών ρευμάτων και τεχνικών θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο της έκθεσης δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να εξοικειωθεί με κάθε έκφανση του σύγχρονου εικαστικού κόσμου.

Η έκθεση αρχικά θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 11 Μαΐου στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας (με ωράριο λειτουργίας 19.00-22.00). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 19.00. Στη συνέχεια η έκθεση θα μεταφερθεί στη Δράμα, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου στην Αίθουσα «Ελευθερία» (με ωράριο λειτουργίας 19.00 – 22.00) και συγκεκριμένα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου στις 19.00.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Ιστορικός Τέχνης Βίκυ Κωνσταντινίδου και συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αμπατζόγλου Δέσποινα, Γκατζούλη Θάλεια, Ζηκίδου Ιωάννα, Κακουλίδης Νίκος, Καμαργιάνης Κώστας, Καρακίτσος Χρήστος, Κουγιουμτζής Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Γιώργος, Μήτρογλου Ανθή, Μπαλή Ιωάννα & Χριστίνα, Νίκου Γιάννης, Παπαλεξίου Μαρία, Πασβάντης Αντώνης, Σαρητσόγλου Δόμνα, Σιδηροπούλου Κωνσταντίνα, Σταγγίδης Αδριανός, Σταγγίδης Διαμαντής, Τοσουνίδης Οδυσσέας, Τούλης Ελευθέριος, Τσαφή Αντιγόνη, Χατζηγεωργιάδης Νίκος, Χρυσοπουλίδου Σταυρούλα,

Η έκθεση «Drama Kavala Art Walk – 4ος Καλλιτεχνικός Μάιος» στοχεύει στην παρουσίαση και ανάδειξη του καλλιτεχνικού πλούτου των πόλεων αυτών, την γνωριμία του κοινού με τους δημιουργούς των δύο πόλεων και φυσικά την γνωριμία αλλά και την ανάπτυξη ενός γόνιμου καλλιτεχνικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων εικαστικών.